KERAMIČKO POSUĐE

Keramično posuđe koje se ručno oslikava tehnikom tačkanja i koje se može od početka 2021. godine naći u ponudi brenda DOTS uključuje šolje za čaj, kafu, zdjele i ostalo.

Autorica brenda DOTS bira keramiku tamnih tonova, crne i tamo sive boje, koje su odlična podloga za isticanje bogatog kolorit tačkica i dezena. Odabirom ovakvih podloga uz nesvakidašnji dizajn DOTS keramičko posuđe je sasvim drugačije od onoga što se često viđa u posljednje vrijeme u ponudi ručno oslikanog posuđa. Radi se o istinski autentičnom i originalnom dizajnu.

Za oslikavanje keramike DOTS koristi isključivo boje za staklo i porculan poznatog brenda Cadence, koje su netoksične i sigurne za upotrebu na posuđu. Nakon procesa oslikavanja, posuđe se termički obrađuje tako što se peče 20 minuta na temperaturi od 180 stepeni Celzijusa, kako bi se boja dovoljno isušila i postigla njena postojanost.

Kada je u pitanju održavanje ručno oslikanog DOTS posuđa preporučuje se isključivo ručno pranje toplom vodom i sa običnim deterdžentom za suđe, ali bez snažnog trljanja spužvicom.

DOTS radi posuđe po narudžbi i potrebno je do 10 dana za izradu predmeta koji su naručeni. U Sarajevu isporuka se radi lično, a van Sarajeva isporuka ide brzom poštom. U nastavku pogledajte galeriju slika.